Der er altid mere at hente

Langt de fleste kommuner og offentlige virksomheder kan reducere omkostningerne til energi med bedre gasindkøb og energibesparelser i bygninger. Det gælder sikkert også hos jer. Kontakt mig for en snak om muligheder. - Svend Dover

Vores tilbud til offentlige virksomheder

Vi tilbyder en række produkter og serviceydelser, der er målrettet til de særlige behov og krav i det offentlige. Du kan se nogle af dem her på siden. Vil du vide mere om dem og vores andre tilbud, så ring til os i dag på 70 13 19 00.

1-2-STYRSELV

Energibesparelser

Energibesparelser er en effektiv vej til et bedre driftsresultat. Vores eksperter kan samarbejde med jeres energikonsulent omkring de tekniske spørgsmål og beregningen af de mulige besparelser. Og vi kan give tilskud til projektet, så investeringen bliver så lav som mulig. Ring og hør, hvordan I kommer i gang med at spare energi.

1-1-STYRSELV

En gaskontrakt, der altid følger med behovet

Med FP Flex kan I få en helt enkel løsning, der sikrer jer fuld fleksibilitet, så jeres adgang til gas altid svarer til behovet her og nu. Betalingen er lige så fleksibel – ingen fast betaling og til en pris, der reguleres hver måned i forhold til markedet og Eurokursen. Ring og hør om jeres muligheder for en kontrakt, der passer præcis til jeres behov.

1-1-STYRSELV

Udnyt jeres ledningsnet bedre og spar gas

Med et brugervenligt og fremtidssikret styringsværktøj til temperaturoptimering kan I få en bedre udnyttelse af jeres ledningssystem. På den måde kan I reducere nettabet og selve forbruget af gas. Investeringen er begrænset – og erfaringen siger, at besparelserne alene kan gøre tilbagebetalingstiden ultrakort. Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe fordele for jeres forbrugere.

3-1-BIOGAS

Få plus i CO2 regnskabet med biogas certifikater

Hos os kan din virksomhed købe biogascertifikater som en let og effektiv metode til at nedbringe jeres CO2 belastning. Samtidig støtter I Danmarks grønne omstilling – og styrker jeres egent grønne profil. Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at forbedre jeres CO2 regnskab.

Kontakt os og hør mere

Svend Dover

Svend Dover

Tlf.: 40 41 85 85

sdo@energifyn.dk