Få en god varmeøkonomi i din virksomhed

Gas til opvarmning i virksomheder er en god stabil energikilde. Bruger du gas på et mindre værksted, en stor produktionshal, kontorbygninger eller noget helt fjerde skræddersyr vi gasaftalen, så den passer til jeres virksomhedsbehov. - Henning Ley-Frantsen

Vores tilbud til mindre erhvervsvirksomheder

Vi tilbyder en række produkter og serviceydelser målrettet til små og mellemstore virksomheder. Du kan se nogle af dem her på siden. Vil du vide mere om dem og vores andre tilbud til virksomheder som bruger gas til opvarmning, så ring endelig til os på 70 13 19 00.

1-3-STYRSELV

Kend jeres gaspris med en fastprisaftale

Har I behov for ekstra sikkerhed omkring jeres energiomkostninger, så kan en fastprisaftale være en løsning for jeres virksomhed. I er sikret mod prisstigninger og behøver ikke bruge tid og ressourcer på selv at følge med i udviklingen af gasprisen. Vi kan tilbyde en række forskellige fastprisaftale – ring og hør, hvordan vi sammen kan finde den rigtige løsning til jer.

1-5-STYRSELV

Udnyt gasmarkedet til jeres fordel

Med en Spotaftale hos Nature Energy kan du udnytte prisfald i markedet til din virksomheds fordel. Du kan selv vælge hvilken gasbørs, der skal være basis for aftalen. Og du kan samarbejde med vores handelsafdeling og få mulighed for at overvåge markedet, så du kan afdække den eventuelle risiko. Ring og hør mere om fordelene ved en spotaftale.

2-2-ALTIET

Vi tjekker gasfyret med faste mellemrum

Med serviceordning får du faste eftersyn af dit gasfyr, så teknikken er i orden, og det er rigtigt indstillet til at udnytte gassen bedst muligt.

Kontakt os og hør mere

Henning Ley-Frantsen

Tlf.: 63 17 26 67

hlf@energifyn.dk

Jack Filip Nielsen

Tlf.: 63 17 26 73

jfn@energifyn.dk