Der er altid mere at hente

Langt de fleste virksomheder kan reducere omkostningerne til energi med bedre gasindkøb og optimering af forbruget. Og måske endda tjene på nyttiggørelse af organisk affald. Det gælder sikkert også i din. Kontakt mig for en snak om mulighederne. - Søren Schmidt Thomsen

Vores tilbud til industrivirksomheder

Vi tilbyder en række produkter og serviceydelser målrettet til små og store industrivirksomheder. Du kan se nogle af dem her på siden. Vil du vide mere om dem og vores andre tilbud til industrien, så ring endelig til os på 70 13 19 00.

1-1-STYRSELV

Tjen penge på jeres affald

Organisk affald kan bruges i produktionen af biogas. Så hvis din virksomhed danner organisk affald, vil vi meget gerne købe det. På den måde kan I ikke bare spare omkostninger til affaldshåndtering, men direkte tjene penge på det og få positiv omtale oven i handelen. Ring og hør, hvor meget jeres organiske affald er værd.

1-2-STYRSELV

Energibesparelser er en sikker investering

Energibesparelser er en effektiv vej til et bedre driftsresultat. Vores eksperter kan samarbejde med jeres energikonsulent omkring de tekniske spørgsmål og beregningen af de mulige besparelser. Og vi kan give tilskud til projektet, så investeringen bliver så lav som mulig. Ring og hør, hvordan I kommer i gang med at spare energi.

3-1-BIOGAS

Få plus i CO2 regnskabet med biogas certifikater

Hos Energi Fyn kan din virksomhed købe biogascertifikater som en let og effektiv metode til at nedbringe jeres CO2 belastning. Samtidig støtter I Danmarks grønne omstilling – og styrker jeres egent grønne profil. Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at forbedre jeres CO2 regnskab.

1-5-STYRSELV

Forsikring mod svingninger i gasprisen

Hvis din virksomhed er afhængig af en råvare eller en valuta, kan en indekseret gasaftale være en fordel for jer. På den måde kan I forsikre jer mod, at gaspriserne går imod jer på et uheldigt tidspunkt – fx hvis prisen på en af jeres vigtige råvarer stiger. Ring og hør, hvordan vi kan sammensætte en løsning, der passer til netop jeres behov.

Kontakt os og hør mere

Søren Schmidt Thomsen

Søren Schmidt Thomsen

Tlf.: 29 46 68 64

sst@energifyn.dk