Hver detalje tæller, når energibehovet er stort

Vi har mange års erfaring i at hjælpe gartnerier med bedre gasindkøb og optimering af forbruget. Kontakt mig og få marginalerne på din side. - Hans-Jørgen Hansen

Vores tilbud til gartnerier

Vi tilbyder en række produkter og serviceydelser målrettet til din branches særlige behov. Du kan se nogle af dem her på siden. Vil du vide mere om dem og vores andre tilbud til gartnerier, så ring til os i dag på 70 13 19 00.

1-5-STYRSELV

Udnyt gasmarkedet til jeres fordel

Med en Spotaftale hos Energi Fyn kan du udnytte prisfald i markedet til din virksomheds fordel. Du kan selv vælge hvilken gasbørs, der skal være basis for aftalen. Og du kan samarbejde med vores handelsafdeling og få mulighed for at overvåge markedet, så du kan afdække den eventuelle risiko. Ring og hør mere om fordelene ved en spotaftale.

1-3-STYRSELV

Kend jeres gaspris med en fastprisaftale

Har I behov for ekstra sikkerhed omkring jeres energiomkostninger, så kan en fastprisaftale være en løsning for jeres virksomhed. I er sikret mod prisstigninger og behøver ikke bruge tid og ressourcer på selv at følge med i udviklingen af gasprisen. Vi kan tilbyde en række forskellige fastprisaftale – ring og hør, hvordan vi sammen kan finde den rigtige løsning til jer.

1-2-STYRSELV

Energibesparelser er en god investering

Energibesparelser er en effektiv vej til et bedre driftsresultat. Vores eksperter kan samarbejde med jeres energikonsulent omkring de tekniske spørgsmål og beregningen af de mulige besparelser. Og vi kan give tilskud til projektet, så investeringen bliver så lav som mulig. Ring og hør, hvordan I kommer i gang med at spare energi.

Kontakt os og hør mere

Hans-Jørgen Hansen

Tlf.: 40 34 18 56

hjh@energifyn.dk