Partnerskab om bedre drift

Vores muskler og erfaring gør os til en attraktiv leverandør og rådgiver for fjernvarmeværker. Kontakt mig og få en snak om, hvordan vi kan styrke driften af dit værk. - Søren Schmidt Thomsen

Vores tilbud til fjernvarmeselskaber

Vi tilbyder en række produkter og serviceydelser målrettet til fjernvarmeselskaber. Du kan se nogle af dem her på siden. Vil du vide mere om dem og vores andre tilbud til jeres behov, så ring til os på 70 13 19 00.

1-1-STYRSELV

En gaskontrakt, der altid følger med behovet

Med FP Flex kan I få en helt enkel løsning, der sikrer jer fuld fleksibilitet, så jeres adgang til gas altid svarer til behovet her og nu. Betalingen er lige så fleksibel – ingen fast betaling og til en pris, der reguleres hver måned i forhold til markedet og Eurokursen. Ring og hør om jeres muligheder for en kontrakt, der passer præcis til jeres behov.

1-1-STYRSELV

Udnyt jeres ledningsnet bedre og spar gas

Med et brugervenligt og fremtidssikret styringsværktøj til temperaturoptimering kan I få en bedre udnyttelse af jeres ledningssystem. På den måde kan I reducere nettabet og selve forbruget af gas. Investeringen er begrænset – og erfaringen siger, at besparelserne alene kan gøre tilbagebetalingstiden ultrakort. Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe fordele for jeres forbrugere.

1-2-STYRSELV

Energibesparelser er en god investering

Energibesparelser er en effektiv vej til et bedre driftsresultat. Vores eksperter kan samarbejde med jeres energikonsulent omkring de tekniske spørgsmål og beregningen af de mulige besparelser. Og vi kan give tilskud til projektet, så investeringen bliver så lav som mulig. Ring og hør, hvordan I kommer i gang med at spare energi.

Kontakt os og hør mere

Søren Schmidt Thomsen

Søren Schmidt Thomsen

Tlf.: 29 46 68 64

sst@energifyn.dk