Det er vores mål at være erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner, når det gælder energi til produktion og opvarmning. Derfor tilbyder vi ikke bare naturgas til konkurrencedygtige markedspriser. Vi tilbyder også et samarbejde, hvor I kan trække på vores ekspertise og rådgivning omkring energibesparelser, omstilling til grøn energi og andre bæredygtige energiløsninger, der skaber værdi for jeres virksomhed.

Fremtiden er grøn

Det meste gas fra Energi Fyn er stadig almindelig naturgas fra Nordsøen. Men stadig flere af vores kunder vælger biogas, som produceret på lokale biogasanlæg i Danmark. Allerede nu er der biogas i det landsdækkende gasnet. Årligt sendes der så meget biogas ud i gasnettet, at det svarer til forbruget i 30.000 enfamilieshuse. Vi hjælper flere og flere virksomheder med grøn omstilling til den mere klimavenlige gas, der tæller positivt i CO2 regnskabet.

Branchespecialister sikrer den optimale energiløsning til din virksomhed

Hos Energi Fyn kan du altid få rådgivning og service af branchekendte konsulenter, så du er sikker på at få den energiløsning, som understøtter din virksomheds mål og økonomi bedst muligt.